Partileder
Svein Mork Dahl

Jobber til vanlig med samfunnskontakt og kommunikasjon, juridisk rådgivning, samt næringsutvikling og entreprenørskap for klienter i offentlig og privat sektor. Han har tidligere jobbet i både privat, friviilig og offentlig sektor, og har internasjonal erfaring fra Spania og Afrika.

Han er også Regionleder i SMB Norge, organisasjonen for Norges små og mellomstore bedrifter, gründeren og hverdagsnæringslivet, foredrar om Arbeidsmiljøloven, konflikthådtering og kriseledelse.

I tillegg er han oppnevnt av Fylkesmannen i Agder som fast profesjonell representant og verge, er leder i Sakkyndig Ankenemnd og nestleder i Klageutvalget i Arendal kommune, og er en aktiv deltaker i samfunnsdebatten og forkjemper for menneskerettigheter. Han er fast kommentator for ulike aviser og nettsteder.

Han er også styremedlem i paraplyorganisasjonen Pirate Parties International, og har konsultativ status i UN ECOSOC i Wien og Geneve.

E-post: svein@piratpartiet.no
Telefon: +47 41 41 01 71


Organisatorisk Nestleder
Olav Handeland

Daglig leder på et treningssenter, utdanningsbakgrunn fra blant annet matematikk, kjemi, og IT.

Spillentusiast, korrupsjonsjeger, og ivrig tilhenger av demokratiske reformer. Står for verdier som frihet, innovasjon, og solidaritet.

E-post: olav.handeland@piratpartiet.no
Telefon: +47 99 16 51 47


Politisk Nestleder
Linda Tørklep

Over 20 års erfaring som sosionom innen rus- og psykiatriomsorg, og brenner for åpne og faktabaserte politiske prosesser.

Hun er også internasjonal koordinator.

E-post: linda@piratpartiet.no


Styremedlem
William Thanoothong Svendsen

Historie student ved Universitetet i Agder og Leder for Unge Pirater


E-post:
wj.grenland@ungepirater.no
Nettside: https://williamts.no


Styremedlem
Ståle Olsen


Styremedlem
Kari Toreskaas


Varamedlem
Thomas Gramstad

Tidligere leder for Piratpartiet (2017-2019)
Styremedlem: 2014 til 2020

Thomas er frilans-skribent, oversetter og amatørmusiker, og jobber til daglig ved Informatikkbiblioteket i Oslo. Han har vert styremedlem i FriBit, og var medlem i arbeidsgruppen for Creative Commons Norge fra dens begynnelse ca. 2003-04 til 2013.

E-post: thomas@piratpartiet.no
Nettside: https://gramstad.no


Varamedlem
Lars Anshus Stormo


Varamedlem
Olve Austlid

Styret kan kontaktes på e-post: styret@piratpartiet.no