PIR – Partiet for Innovasjon og Regional utvikling

Publisert av Svein Mork Dahl den

Denne uken har partileder i PIR – Piratpartiet Norge, Svein Mork Dahl, hatt møter med Sven Clement som sitter i parlamentet for Piratpartiet i Luxemburg om klimaendringenes innvirkning på sikkerhetssituasjonen på Nordkalotten, og to erklæringer som skal behandles på Verdens handelsorganisasjon ministermøte i Geneve neste uke.

Sven Clement, stortingsrepresentant for Piratpartiet i Luxemburg og Svein Mork Dahl, partileder for PIR – Pratpartiet i NorgeEn erklæring om kvinners økonomiske frigjøring og likestilling innen handel og en erklæring om mikro-, små og mellomstore bedrifters rolle for økonomisk utvikling og for verdenshandelen. SMBere er innovatører, entreprenører og ikke minst den viktigste kilden til jobbskaping og økonomisk vekst i verden i dag. PIR har meldt seg inn i SMB Norge for å sementere sin posisjon som det mest gründer- og småbedriftsvennlige partiet i Norge. Vi er selv en grunderbedrift og kjenner de samme problemet på kroppen. PIR er et parti for og av innovatører.

Sven sitter i NATOS parlamentarikerforsamling, og Svein representerer oss på Verdens Handelsorganisasjons Ministermøte i Geneve neste uke.