Er du en Pirat?

 

Nå har forhåndsstemmingen begynt, og vi anbefaler alle å forhåndsstemme gjerne jo før jo heller.

Men hva skal du stemme på? Er du kanskje en Pirat?

Etablerte media tar ikke med Piratpartiet i sine valgomater og liknende. Ta derfor denne uoffisielle testen og se om DU faktisk er en Pirat: https://apps.facebook.com/fb-quizzes/er-du-en-pirat

 

 

Nå som du vet hva du kan stemme på, er spørsmålet: Hvor og hvordan kan du forhåndsstemme der du bor? Dette svarer valgmyndighetene på her: https://valg.no/valgene/stortingsvalget-2017/forhandstemme/na-kan-du-forhandsstemme/

 

Godt valg!

 

14 thoughts on “Er du en Pirat?

 1. Jeg har ikke facebook, ikke hatt det på åtte år, men ser ikke helt hysteriet her i kommentarfeltet. Jeg fant frem til partiprogrammet, så behøvde ikke å ta den testen.

  Stod ingenting om E39 der. Jeg støtter kun partier som vil gjøre den om til trillevei for barnevogner. Men lykke til i valget.

 2. Må si jeg føler meg litt skuffet over Piratpartiet’s valg i forhold til personvern her. Tar dere det egentlig så seriøst som kjerneprogrammet deres hevder?

  1. Ja. Vi tar kjerneprogrammet seriøst, og organisatorisk nestleiar har lese nøye gjennom brukarvilkåra til appen for å lage den testen. Der står det at det du svarar på testen berre blir brukt til å generere resultatet av testen. Dei blir ikkje sendt vidare nokon plass. Facebook kan ikkje bruke testresultata til å generere reklame viss det er det du er redd for.

   Men ingen tvinger deg til å ta den testen. Den testen var berre meint som underhaldandning, men underhaldning til ettertanke. Hovudbodskapen til testen er at ein skal tenkje som om ein ønskjer å stemme på Piratpartiet.

   Viss du kjenner til eit verktøy for å lage slik test utanfor Facebook, ønskjer vi gjerne at du tipsar oss om det.

  1. Takk for tilbakemelding. Vi kan vurdere å få til slik test utanfor Facebook i framtida.

   I mellomtida kan du få ein god idé av om du vil stemme på oss ved å lese i kjerneprogrammet:
   piratpartiet.no/kjerneprogrammet

   Rett etter helga vil vi ha klart eit utfyllande valprogram. Den 20. august avsluttar vi nemleg eit heildigitalt ekstraordinært landsmøte der vi har brukt internt nettforum til diskusjon.

   1. det er flere av oss som ikke bruker facebook. bare så dere vet det 🙂 lykke til i valget, dere har min stemme 🙂

  2. Her snakker man om frihet og personvern som rettigheter men benytter seg da av Facebook som ihvertfall ikke respekterer personvernet ditt.

   Dårlig dårlig dårlig.

 3. Av alle skulle man kanskje tro Piratpartiet var oppegående nok til å ikke oppfordre folk til å rapportere sine politiske preferanser og synspunkter til Facebook.

  1. Eg personleg tviler litt på kor mykje Facebook får med seg så mykje av Facebook får med seg av dine personlege meiningar med akkurat denne testen, men vis meg gjerne bevis for det motsette viss det er tilfelle.

   Som eg svara til Anonym 2 ovanfor, så kan du lese partiprogrammet vårt og med det gjere opp di meining om du vil stemme på oss heilt utan test.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.