Piratpartiets valglister i 2017

Valglister innlevert før innen 31. mars i år viser hvem som kan velges inn på Stortinget for de enkelte partiene. Her er de fylkene hvor du kan stemme på Piratpartiet i årets valg:

Akershus
Aust-Agder
Finnmark
Hordaland
Oslo

Nord-Trøndelag
Nordland
Rogaland
Sør-Trøndelag
Vest-Agder
Vestfold

Navnene på dem som stiller på våre valglister kan du finne på regjeringens nettside for de enkelte fylkene. På samme sted finner du også nedlastbar filer med navnene på alle listekandidater til alle partiene i årets valg. I år oppgraderte vi mannskapet i etter landsmøtet mai så de blide ansiktene du møter i Piratpartiet i valgkampen vil ikke alltid være de samme som står på vårens valglister. Kontaktinformasjon for Piratpartiet i ditt hjemfylke finner du her.

Vi bygger nå partiorganisasjonen ut i alle landets fylker og til neste valg vil du kunne stemme på oss i alle fylkene. Dersom du er interessert i å jobbe med politikk i et parti med respekt for ytringsfrihet, personvern, innovasjon og teknologi, er det bare å melde seg inn. Våre øvrige sentrale verdier er her.

Vi er spesielt på jakt etter ildsjeler som bor i fylkene hvor vi i år ikke har valglister.

3 thoughts on “Piratpartiets valglister i 2017

    1. Viss du er busett i Hedmark, får du dessverre ikkje stemt på oss ved stortingsvalet i år, men arbeid er i gong med å få aktivisert fylkeslag der no for tida, så du får stemme på Piratpartiet ved fylkestingsvalet i 2019 og deretter.

      Viss du ønskjer å engasjere deg i partiet, blir sikkert interimstyret i Hedmark glad om du tar kontakt med det: https://www.piratpartiet.no/hedmark/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.