T-skjortetilbudet til nye medlemmer tar sommerferie

Nye medlemmer i Piratpartiet har det siste halvåret fått tilbud om medlemspakke med blant annet kulepenn og t-skjorte ved innmelding og betalt kontingent. Dette ble organisert av det foregående styret og generalsekretæren for partiet, som etter landsmøtet tidlig i mai i år ikke lenger har noe med driften av partiet å gjøre. Av forskjellige årsaker tar dette tilbudet nå sommerferie, bedre forklart nedenfor. Tilbudet vil mest sannsynlig komme tilbake ved en senere anledning.

Om T-skjorten som du som medlem har bestilt

T-skjortene som skal sendes ut til nye medlemmer (med logo som vist til venstre) er for tiden på et lager hos et partimedlem i Trondheim. Det har dessverre vært noen problemer med å få organisert at disse skal sendes det nåværende, legitime styret, og derfor ligger disse t-skjortene fremdeles på samme stedet. Det gjøres fremdeles forsøk på å få ordnet dette, selvfølgelig, men per i dag har vi dessverre ingen formening om hvor lang tid dette vil ta. Hvis det ikke lykkes, kan det dessverre bli aktuelt med en politianmeldelse, men vi håper naturligvis at det kan unngås.

Det er også uklarheter når det gjelder hvem som har fått og hvem som ikke har fått velkomstpakken. Det vil derfor bli sendt ut en forespørsel til alle nye medlemmer, slik at vi kan få en oversikt over dette. Vi regner med å måtte foreta en liten hasteopptrykking av en del t-skjorter, så snart vi har denne oversikten over hvilke størrelser og antall vi mangler. Dette vil nok dessverre ta en–to uker. Vi beklager forsinkelsen.

«Ingen vet»
En annen spesiell ting var at det ble bestilt så mye som 2000 t-skjorter. Nei, ikke spør hva et parti med godt under 200 betalende medlemmer skal med et par tusen T-skjorter. Svaret på dette – som nesten alt annet ny ledelse spør om – er også at «ingen vet». De ble kjøpt inn av daværende generalsekretær uten at det eksisterer noe vedtak i kjente styrereferat, på et tidspunkt hvor dette innkjøpet ikke egentlig hadde noen mening. Ved et pussig sammentreff har storsatsningen på t-skjorter gjort at den nye ledelsen kom om bord og ble møtt av en nesten totalt bunnskrapt bankkonto.

Dagens gladnyhet er at heretter kan det bare gå en vei for Piratpartiet – oppover.

7 thoughts on “T-skjortetilbudet til nye medlemmer tar sommerferie

 1. Seriøst? Tar dere dette på nettet? Sånt ordnes innad i et organisert parti, dere har lenge vært på listen min over de jeg mener har mange gode poeng, men hele deres nettside ser veldig amatørmessig ut, trist å se, håper dere får orden. Skittentøysvask gjør man ikke OFFENTLIG! skjerpings!

  1. Nei, men t-skjortene handlar om politikken vår. Det vil seie at det altså er nokre små politiske bodskap på denne t-skjortene.

   Eg er blant dei som var på landsmøtet og faktisk fekk t-skjorte og kulepenn der, så derfor veit eg kva som er på den.

 2. Har over lengre tid med interesse fulgt Piratpartiet og denne nettsiden, uten at jeg har noen stor politisk tilhørighet. Leit å se at dere tar skittentøysvasken offentlig på denne måten. Dette bidrar kun til at partiet fremstår som useriøs og umodent, noe det kanskje er?

  1. Vi er enno eit ganske ungt parti som treng å utvikle oss, og heldigvis ser vi ut til å vere på god veg med det no.

   Vi har tatt kritikken din til oss og gjort tona i denne artikkelen litt mildare, utan at vi har fjerna fakta.

   Eg personleg ønskjer å fokusere mest på politikk i staden for økonomi i partiet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.