Nyhetsbrev for desember 2015

Publisert av admin den

Kjære pirat!
Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er registrert som medlem i Piratpartiet. Demokrati og ytringsfrihet er blant våre viktigste grunnleggende rettigheter, og jeg er utrolig takknemlig for at du er med på laget. Her er noen oppdateringer på hva som har skjedd i det siste.

Økonomisk rapport

Vi øyner endelig lys i tunnelen! Vi har ny regnskapsfører, Merisma AS, som har gjort en kjempejobb med regnskapene våre allerede, og vi har straks nok oversikt til å kunne publisere åpent hvordan økonomien vår har det. Det gleder vi oss til!

Kom med innspill til programmet vårt!

Kjerneprogrammet trenger en oppdatering, og det må gjøres av og på landsmøtet. I 2015 besluttet landsmøtet at kjerneprogrammet skal oppdateres i 2016, og vi programbanden har holdt på med forberedelser lenge. Nå vil de ha innspill fra deg! Hva synes du skal være med i kjerneprogrammet? Hva er dine hjertesaker? Send dem på mail til programbanden@piratpartiet.no, eller finn andre pirater å formulere programpunkter med på https://www.reddit.com/r/piratpartiet_no/

Dette skjer i det ganske land

Agder Piratparti, som har bestått av fylkene Aust-Agder og Vest-Agder, har formelt spilttet laget på grunn av formaliteter. De fungerer fortsatt som ett fylkeslag, men medlemmer i Agderfylkene vil sikkert merke litt endring i fylkeslagstrukturen. Rogaland Piratparti leter etter nye styremedlemmer, så kjenner du noen som kan passe til et styreverv, send mail til sek@piratpartiet.no. Nordland Piratparti trenger også snart ny leder, og blir kjempeglade for nye pirater med på laget. Også der kan du kontakte sekretariatet.

Credit is always due

Det er et par pirater som fortjener å nevnes i dette nyhetsbrevet.
Fredrik Weisetaunet gjør som vanlig en fantastisk jobb i Nord-Trøndelag Piratparti
Vegard Søbstad Alsli fra Møre og Romsdal Piratparti var tilstede da Edward Snowden blr tildelt Bjørnsonprisen.
Er det noen vi har misset? Vi vet at det er masse engasjerte pirater der ute, og hvis du vet om en pirat som fortjener en takk, tips oss så vi kan gi dem heder og ære.

Her trenger vi hjelp

For å bli større, sterkere og mer betydningsfulle trenger vi deg med som en ressurs. Kunne du tenke deg å jobbe med å få Piratpartiet inn i main-stream presse? Piratpartiets PResse-team (jepp, pun intended) trenger flere folk. Liker du å skrive, er du god til å formulere deg, eller kanskje journalist? Synes du kryssposting er skikkelig morsomt, og vil at partiet du er med i skal være så synlig som mulig? Har du helt andre egenskaper, men har lyst til å gjøre Piratpartiet synligere? Meld deg frivillig til sek@piratpartiet.no i dag!

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i sentralstyret, eller med andre pirater på vårt medlemsforum https://www.reddit.com/r/piratpartiet_no/