Stå på liste for Piratpartiet!

Publisert av admin den

I disse dager er innspurten for innlevering av lister til kommune- og fylkestingsvalget. Det ser ut til at vi klarer å stille lister i nesten alle landets fylker, i de største byene, og i noen av kommunene der vi har mange medlemmer. Men noen steder i landet trenger vi fortsatt navn for å fylle kravet på 7 eller fler navn pr. liste.

Disse stedene er:

Sogn og Fjordane
Møre og Romsdal
Troms
Aust-Agder
Telemark
Oppland
Finnmark
Trondheim (Sør-Trøndelag)

Fristen for å levere listene er 31. mars klokken 12.00, så hvis du ønsker å stå på liste har du fremdeles sjansen selv om bostedsfylket eller kommunen din ikke er listet opp her*. Det er ikke noe krav om å være medlem i Piratpartiet for å kunne stå på listen.

Dersom du ønsker å være listefyll for Norges eneste parti som ønsker å gi folk mer medbestemmelse i saker som angår dem, send en mail til valglister [a] piratpartiet.no

 

*Fylkeslisten for Akershus er allerede levert hos Akershus Fylkeskommune, men alle andres steder, inkludert kommuner i Akershus, er det fremdeles mulig å stille som listekandidat.