Piratene får en ny representant i EU-parlamentet

Publisert av admin den

I går var det EU-valg, og piratbevegelsen har fått MEP inn i EU-parlamentet. Hun heter Julia Reda, er 27 år og kommer fra Tyskland. Dessverre ble hverken Amelia Andersdotter eller Christian Engström gjenvalgt, noe vi er svært lei oss over. Vi vet at Julia kommer til å gjøre en fantastisk jobb i EU-parlamentet, og kjempe for nettnøytralitet, åpenhet, demokratisering og personvern.

Tross veldig lav valgoppslutning, bare rundt 50% sammenlagt i hele EU, har 900 000 mennesker i EU stemt på europas piratpartier. Det er slett ikke dårlig. Dette viser at piratene blir en stadig større og viktigere faktor i det politiske landskapet. Vi har satt kursen mot et bedre Europa, både innad i EU og på kontinentet Europa.

Gratulerer, Julia!

Kategorier: Flaskeposten