Godt valg!

Publisert av admin den

I dag er en historisk dag for oss. Piratpartiet opplever sitt første valg noen sinne, etter bare 8 måneder som parti.

Mange besøker sidene våre i dag fordi de vurderer å stemme Piratpartiet. Det er absolutt en god vurdering! For at din stemme skal bli hørt på Stortinget trenger vi at du stemmer på oss i dag. Uten oss blir det ingen folkeavstemminger og informasjon om hva det jobbes med på Stortinget, og uten oss blir lover om den informasjonskanalen du bruker mest, nemlig Internett, laget av mennesker som knapt finner sin egen browser.

Er en stemme på Piratpartiet «bortkastet»?
Absolutt ikke. En stemme til de store partiene er langt mer bortkastede. For hver stemme vi får får vi ca. 150,- i statsstøtte. Det betyr at en stemme til oss er en slags donasjon på 600,- over fire år. Og de donasjonene trenger vi virkelig.

En annen viktig grunn til å hjelpe oss med å bli større er at vi får slippe til i media. Denne valgkampen har de største nyhetskanalene vært som lukkede festninger overfor oss, og aller nådigst latt oss få tale vår sak noen få ganger. Det er kanskje derfor du er innom siden vår nå?

Uansett hvilken grunn du måtte finne til å stemme Piratpartiet, så vær trygg på at du stemmer på et parti som kjemper for dine rettigheter, og som aldri slutter å se etter rettferdighet.

Gi oss din stemme i dag, så vi kan gi den tilbake til deg etter valget. Og godt valg!

Kategorier: Flaskeposten