Piratpartiet trenger din hjelp i valgkampinnspurten

Publisert av admin den

Kjære medlemmer og venner,

Vi er godt igang med valgkampen. Til å være et nystartet parti har vi fått til veldig mye med få ressurser. De første resultatene fra skolevalgene har vært oppløftende, der vi blandt annet har fått 8,9% på Charlottenlund VGS, som er den største skolen i Trøndelag. Dette resultatet førte igjen til omtale på NRK. Nå som valgkampen går inn i en kritisk fase er vi avhengige av din hjelp.

De andre partiene har partistøtte fra tidligere valg, som utgjør ca 150 kr per stemme pr år. Vi er nye og har derfor ikke denne inntekten. Vi har hovedsakelig basert oss på penger fra innmeldinger, noen private donasjoner, sosiale medier, utlegg av egen lomme fra tillitsvalgte og mye kløkt. Allikevel ser vi at det nytter . Men vi trenger mer penger til innkjøp og trykking av flyere, plakater og annet materiell. Derfor ber vi dere om økonomiske bidrag. Send penger til bankkonto 6039.08.08928 og merk innbetalingen med «donasjon».

I tillegg trenger vi skribenter. Aviser over hele landet tilbyr oss spalteplass i valgkampen. Send gjerne inn saker til oss om ulike tema, som vi vil forsøke å få inn i avisene, eller legge ut på Piratpartiet.no. Det eneste kravet er at saken er i tråd med kjerneprogrammet. E-postadresse for sakene er webmaster@piratpartiet.no og emnetittel «Spalteplass». Se også http://piratpartiet.no/bli-aktiv-i-piratpartiet/bli-med-i-en-servicegruppe/

Vi seiler videre!

Oppdatering: Vi tar nå donasjoner via Bitcoin! Se mer: http://piratpartiet.no/gi-ditt-bidrag-til-valgkampen/

 

Kategorier: Flaskeposten