Piratpartiet seiler i medvind

Publisert av admin den

Når vi nå går inn i siste uke med valgkamp kan vi trekke frem mye positivt.

Piratpartiet satte i går ny rekord på TV2s meningsmåling med 0,6%, etter flere målinger på 0,5%. Et resultat på 0,6% er meget bra med hensyn til at partiet kun er 8 mnd gammelt, har ingen partistøtte og er knapt nevnt av riksdekkende media. Mange har gjort en kjempejobb.

Som nevnt i tidligere kunngjøringer fikk Piratpartiet 8,9% (!) på den største videregående skolen i Trøndelag, Charlottelund, i skolevalget. Dette knallsterke resultatet er lagt merke til, og i går fikk Piratpartiet i Sør-Trøndelag et flott innslag på Midtnytt. Innslaget kan dere se her:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/dktl99082913/29-08-2013#t=8m30s

Egentlig er det litt rart at media ikke har vist mer interesse for Piratpartiets resultater i skolevalget. Valgresulatene i skolevalget blir først presentert i sin helhet 3.september, men mange skoler har allerede offentliggjort sine resultater. I bunnen av denne artikkelen finner dere en liste over resultater som allerede er offentliggjort i aviser eller på skolesider. Piratpartiet får alt fra 0,6% til 8,9%, men ligger jevnt over mellom 2% til 6%. Det betyr at vi jevnt over ligger høyere enn flere av de etablerte stortingspartiene i skolevalget.

De unge ønsker mer av Piratpartiet.

Stem Piratpartiet 2013. Stem for noe nytt.

Liste over skolevalgresultater for Piratpartiet som er offentliggjort:

Aust-Agder
Tvedestrand og Åmli VGS : 0,7%

Finmark
Vardø VGS: 8,4%
Vadsø VGS: 3,7%

Hedmark
Ringsaker VGS: 5.7%
Storhamar VGS: 3,7%

Hordaland
Danielsen VGS : 2%

Møre og Romsdal
Surnadal VGS: 3,8%

Oppland
Hadeland VGS: 1,5%
Lena VGS: 3,8%

Rogaland
Øksnevad VGS: 0,6 %

Sør-Trøndelag
Meldal VGS: 1,8 %
Charlottenlund: 8,9 %
Øya VGS: 4,7%
Røros VGS: 2,9%

Vest-Agder
Byremo VGS, Audnedal: 2.9%

Vestfold
Nøtterøy VGS: 2.7%
Færder VGS 6,8%

Kategorier: Flaskeposten