Ny åndsverkslov: Piratpartiet overvåker Statsministerens kontor

Publisert av admin den

Foto: Statsministerens kontor

Overvåket. Foto: Statsministerens kontor

Fra i dag kan alle overvåke internett og registrere personopplysninger. Det eneste man må gjøre er å melde fra til Datatilsynet. Piratpartiet har i dag meldt fra at vi vil overvåke Statsministerens kontor.

«Vi tror mange ønsker å kopiere Piratpartiets politikk. Vi vet også at det finnes internettbrukere på Statsministerens kontor. Kan hende noen av dem kopierer Piratpartiets kjerneprogram? Dette må vi finne ut av.» sier partisekretær Håkon Wium Lie.

Den nye Åndsverksloven åpner for massiv overvåkning av internett i Norge, og alle kan overvåke. Det holder at du har skrevet noen ord på baksiden av en konvolutt, en skolestil, eller tatt et bilde. Heller ikke utenlandske etteretningsorganisasjoner trenger bekymre seg for å gjøre noe ulovlig ved å overvåke norske nettbrukere. Så lenge en har et mulig rettskrav kan en laste ned og lagre personlig kommunikasjon fra nettet.

Åndsverksloven blir det første Piratpartiet endrer når vi får makt. Imens oppfordrer vi alle til å bruke Åndsverksloven aktivt: overvåk overvåkerne!

Kategorier: Flaskeposten