Piratpartiet diskuterer klimautfordringene på landsmøtet

Publisert av admin den

6619188063_a0e427abc7_z

Piratpartiet er glade i ny teknologi, og har sitt utspring i teknologi – og vitenskapsmiljøene. Vi ser viktigheten av å forske på og å ta i bruk fornybar energi, og siden Norge er godt forspent med fornybare energikilder har vi et godt utgangspunkt for forskning og utvikling av denne type teknologi.

Norge kan bli verdensledende på fornybar energiteknologi dersom vi satser på dette i fremtiden. Etterspørselen etter denne typen teknologi vil øke kraftig internasjonalt i årene som kommer, og dette kan bli en stor eksportindustri i årene som kommer.

Til helgen har Piratpartiet landsmøte i Trondheim for å diskutere og vedta et valgprogram. Der vil vi sette fokus på blant annet miljø og fornybar energi.
Bilde: Nordkraft.no
Kategorier: Flaskeposten