Digitalt Personvern om DLD

Publisert av admin den

Forrige fredag kveld ble forskriften for datalagring offentliggjort av Post- og Teletilsynet. Å slippe dårlige nyheter sent fredag kveld er et vanlig «tricks» i kommunikasjonsbransjen når man må offentliggjøre upopulære og dårlige nyheter. Dette gjør man for å slippe unna de verste reaksjonene i media, og hvis man er riktig heldig skjer det noe forferdelig i løpet av helga så redaksjonene ikke titter på hva som skjedde fredag kveld når de skal finne noe å skrive til avisen på mandag.

Digitalt Personvern er en organisasjon som vil prøve Datalagringsdirektivet for retten. De består av dyktige bransjefolk og tungvektere som blandt annet Georg Apenes, som var direktør i Datatilsynet fra 1989 til 2010. Med bakgrunn i forskriften for datalagring har de publisert en god oppsummering av hva slags overvåkning alle som oppholder seg i Norge vil bli satt under på sin facebook-side.

Piratpartiet anbefaler alle å følge Digitalt Personvern på facebook, og dersom man har råd, hjelp dem gjerne med kronerullingen slik at de kan kjempe mot DLD i retten, mens vi kjemper igjennom det politiske systemet.

 

Kategorier: Flaskeposten