Aaslid: Ytringsfrihet må trumfe opphavsrett!

Publisert av admin den

I en artikkel på hardware.no angående den nye åndsverksloven ble Piratpartiet utsatt for regelrette løgner fra Arbeiderpartiets Lene Vaagslid, hvor hun hevder at vi «argumenterer for at det å stjele åndsverk bør være lov». Hun beklager seg over disse «holdningene» som noe man må kjempe mot.

Det er greit det, Vaagslid. I motsetning til Arbeiderpartiet som kjemper for kopimonopolet, kjemper vi for så godt som hele Norges befolkning.Vi er litt skuffet over at vi ikke fikk mulighet til et tilsvar fra Hardware.no, men Geir Aaslid kommer med et tilsvar og en korrigering i forhold til hva Piratpartiet egentlig mener i Dagsavisen.

 

Det er nemlig litt mer komplisert enn det Vaagslid ser ut til å tro.

 

Kategorier: Flaskeposten