Losji-info, Landsmøtet 2013

Publisert av admin den

Overnatting, Piratpartiets landsmøte 2013

Vi vil prøve å hjelpe folk med gratis privat overnatting så langt som mulig. For å få hjelp med dette, send en e-post til Oslo Piratparti, styret.oslo@piratpartiet.no.
Vil du ordne overnatting selv og kan betale litt? Da anbefaler vi dette stedet, som tilbyr overnatting fra NOK 225: http://www.overnattingoslo.no/ . Like ved dette stedet kan du ta buss 54 til/fra lokalene for landsmøtet i Nydalen: Se info om avganger på Ruter.no, f.eks. denne lenken.

Dersom det blir mange nok, kan det være aktuelt å leie en gymnastikksal e.l. på en skole, da trenger du å ta med deg sovepose og liggeunderlag. (Dette kan være lurt å ta med også om du har tenkt å overnatte privat hos noen.) Meld fra interesse for overnatting i skolesal til thomas@piratpartiet.no, dersom det ikke lar seg ordne med privat overnatting.

Se samleside med informasjon om landsmøtet her.

Kategorier: Flaskeposten