Sterk medvind for piratskuta

Publisert av admin den

Fredag forrige uke kom Kulturministerens revisjonsforslag til Åndsverkloven. Fetter Anton har i Digi.no nærmest blitt rikskjendis ved å kommentere endringene på en slik måte at de fleste av oss fryser på ryggen! Og Sensurministeren vår nekter å svare på kritikken fra Fetter Anton!

Mandag eksploderte medlemsregistreringene på Piratpartiets bankkonto uten at vi har noen synlig vervekampanje utenfor våre blogger. Medlemsantallet har økt denne uka dag for dag: Med 14,5% på mandag, 9,9% tirsdag, 18% onsdag og 11,5% torsdag.

Vi regnet i januar med at valget er over før vi passerer 1000 medlemmer, spesielt når vi ser hvordan de andre partiene sliter med å få medlemmer. Men fortsetter dette kjøret er vi over 1000 før snøen har smeltet!
Piratpartiet har nå fylkeslag i Oslo, Akershus, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn & Fjordane og Sør-Trøndelag.
Nært forestående er stiftelsesmøter i Østfold, Oppland, Buskerud, Møre or Romsdal og Troms.

Piratpartiet merker stor interesse for overgang fra øvrige politiske partier der partiledelsen ikke har forstått de potensielt drastiske konsekvensene for ytringsfriheten i Norge dersom Åndsverkloven nå blir revidert etter Sensurministerens ønsker.

I Piratpartiet kan unge politikere nå gjøre en rask karriere i et miljø der man forstår hvordan Internettet har endret konsumet av kunnskap og kultur. Hos Piratpartiet trenger ikke de unge vente til eldre politikere har skutt seg selv i foten eller lagt seg til hvile på andres laurbær.

Kategorier: Flaskeposten