Vis sensurministeren hvor mange vi er!

Bli medlem i Piratpartiet nå! Alle som melder seg inn fra og med nå og ut uke 7 får tilsendt gratis Piratparti t-skjorte i bomull. Husk å oppgi postadresse og størrelse. Fargene er sort og hvitt.
For å kvalifisere til t-skjorte så må innbetalingen være mottatt på vår bankkonto 6039.08.08928 senest mandag 18. februar.

Med T-skjorta får du også en bunke vervevisittkort. La oss vise Sensurministeren vår hvor mange vi er!

http://piratpartiet.no/bli-en-pirat/

 

pp-tskjorte

8 thoughts on “Vis sensurministeren hvor mange vi er!

 1. Piratpartiet stiller til valg høst 2013, ja.

  Det kommer an på hvilket fylke du bor i, og om det er opprettet et fylkeslag som har fått opprettet en valgliste.

  Foreløpig er det opprettet fylkeslag i Oslo, Akershus, Hordaland, Sør-Trøndelag, Vest-Agder, Rogaland og Sogn og Fjordane. Det er jobbes med å arrangere stiftelsesmøte i Buskerud og Troms.

  Ut fra hva jeg kjenner til vil ikke medlemslister bli publisert for offentligheten. Det er kun navnene til de som påtar seg verv for partiet som blir offentligjort av partiet.

 2. Er det mulig å stemme på dere ved neste valg? Kunne gjerne tenke meg å bli medlem men er, ehem, bekymret for konsekvensene av å stå offentlig på en liste med fullt navn når folk i mine bransje gjerne er alt annet enn open minded.

 3. Vi skjønner at det føles urettferdig, men siden du har meldt deg inn tidlig har du også fått et prestisjetungt lavt medlemstall! Det er en gode som ikke kan kjøpes for penger (unntaket var nummer 42 – det pågår en budrunde på facebook-gruppen for dette nummeret). 🙂

  Du kan selvfølgelig kjøpe en t-shirt (anse det som viktig donasjon), men dersom det startes opp lokal- eller fylkeslag vil det bli sendt ut opp til 3 gratis t-shirt. Det finnes med andre ord fortsatt «gratismuligheter».

  Verving vil også bli premiert. Vi har ikke avgjort hvordan det skal bli premiert, men det er snakket om at man får en gratis t-shirt for den første man verver (videre er det snakk om å få en pins eller tilsvarende for nr. 8, 16, 32 etc). Det vil komme mer informasjon om dette etterhvert. Men husk å få personen du verver til å skrive navnet på verver ved betaling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.