KUNNGJØRING: STIFTELSESMØTE AVHOLDT I OSLO

Publisert av admin den

Torsdag 17. januar ble det avholdt et meget vellykket stiftelsesmøte i Oslo.

Stiftelsesmøtet ble avholdt på IFI (Institutt for Informatikk) og var det best besøkte møtet i Piratpartiet til nå. Oslo Fylkeslag ble stiftet med et styre på 7 og Oslostudentene dannet også et piratlag med et styre på 5.

Vi gleder oss over 12 nye tillitsvalgte som skal kapre nye medlemmer og legge grunnlaget for et godt valg i Oslo til høsten.

Det kan samtidig nevnes at det skal dannes fylkeslag både i Akerhus og Sør-Trøndelag innen kort tid og det pågår planer med å danne fylkeslag i fylkene Buskerud, Troms og Rogaland. Sted og tid for stiftelsesmøtene i Akershus og Sør-Trøndelag vil bli annonsert her og på facebook når detaljene er på plass.

Skulle du ønske at det var et lokal- eller fylkeslag der du bor? Da har du tre alternativer (de to siste alternativene er for deg som ønsker å komme i kontakt med andre for å kunne danne et lokal- eller fylkeslag).

1. Meld din interesse via nettsidens «engasjer deg».
2. Send en mail til geir@piratpartiet.no for vise din interesse for å danne fylkeslag
3. Gå inn på forumet og lag en post hvor du foreslår å danne et lokal- eller fylkeslag. (link)