Støre mangler visjoner for helsepolitikken

Publisert av admin den

Støre er som vanlig god til å formulere seg når han er ute i pressen, men hva hjelper det når det er et 100 % fravær av visjoner?

Null visjoner for tannhelsepolitikken i Norge.
Et av verdens rikeste land kan tydeligvis ikke bruke 5 øre på gratis tannhelse til innbyggerne – i motsetning til stadig flere andre land. Men i utlandet strør Støre og regjeringen hans om seg hemningsløst med milliardene….
Piratpartiet vil bruke mer på tannhelse!

Null visjoner for rusmiddelpolitikken i Norge.
Hver gang man kommer inn på landbruksproduktene øl, vin og cannabis som for 99% av befolkningen er nytelsesmidler, så dreier det seg bare om forbud, avgift og annen trakassering av befolkningen. På tide å legalisere cannabis?
Piratpartiet vil ha mer nytelse og mindre helsediktatur!

IKT i Helsevesenet?
Her har vi en løpende katastrofe, som så mange steder ellers i det offentlige (Nødnettet? Hint,hint; nudge,nudge).
Et resultat av manglende satsning, manglende evne til å forstå hvordan IT-prosjekter planlegges og gjennomføres. Men slik blir det når IT-analfabetene ikke evner å lytte til de som kan IT.

Økonomien i Helsevesenet
Det er velkjent at det står dårligere til enn i alle de andre Nordiske landene. Pr krone puttet inn i helsevesenet vårt får vi MER vesen og mindre helse enn i alle nabolandene våre. Hvem andre enn Støre og de andre ministrene i dagens regjering har ansvaret for det etter snart 8 år på taburettene?

Stillesitting?
Hr Støre syns at vi «kan ruste oss bedre til å møte de nye, globale helsetrendene som følger av overvekt og stillesitting». Som han sier det så treffende litt lengre ned: «Alle har ansvar for egen helse.»

Hvis Støre nå snart tar ansvar for egen helse , kommer seg ned fra taburetten og beveger seg litt rundt blant vanlige folk, så har han kommet langt på vei med hensyn til stillesittingen sin. Bakkekontakt med velgerne kan han også få.

Valgets kval?
Etter snart 8 år med Støre og partiet hans, så spør flere og flere velgerne:

Har ikke Støre & Co sittet stille lenge nok nå?
Skal vi stemme på mer av det samme?
Eller på Piratpartiet?

Kategorier: Flaskeposten